Kikötőlánc A kikötőlánc
tagjai
Suzuki Marine Partnerünk a Suzuki Marine
Tartalom bezárása

Kikötőlánc

Köszöntő

Köszöntjük a fedélzeten!

Szeretettel üdvözöljük a Kikötőlánc weboldalán! Egy egyszerű ötletet kívánunk együttműködésünkkel megvalósítani. Célunk, hogy a Kikötőlánc tagjai egymás kikötőibe egy túra matrica és egy regisztrációs könyv segítségével a közösen kialakított feltétel rendszer szerint  ingyen köthessenek ki. További célunk, hogy a tagkikötők részére egy jövőbe mutató együttműködési lehetőséget teremtsünk. A közel 1000 vitorlást átfogó Kikötőlánc teljesen nonprofit együttműködés.

Weboldalunkon keresztül kívánjuk bemutatni a Kikötőlánc tagjait, és a közösen kialakított szolgáltatásainkat. Együttműködésünkkel lehetőséget kívánunk nyújtani bérlőinknek a már meglévő kikötőlánchoz hasonló szolgáltatások nyújtására, de ezen túlmenően szándékunkban áll közös versenyek, rendezvények, kikötő látogatások megszervezésére is, ezáltal a Kikötőlánc sok hajós számára nyújthat új túrázási, kirándulási lehetőséget

A Kikötőláncot 2014 őszén bővíteni kívánjuk, így várjuk a kikötők jelentkezését. Reméljük kezdeményezésünk Önnek is elnyeri tetszését .

A szolgáltatás

A Kikötőlánc bérlői minden egyes tagkikötőben, a hajózási szezon minden hónapjában 2 vendégéjszakát térítésmentesen tölthetnek el. Minden hónap utolsó 2 vendégéjszakája a következő hónap első vendégéjszakájával azonban nem összevonható. Ilyen esetekben  az ott tartózkodást kötelező megszakítani,  vagy egy vendégéjszakát, az adott kikötő díjszabása szerint megfizetni.

Regisztráció

A Kikötőlánc szolgáltatásait a Kikötőlánc matricával és a Kikötőlánc kiskönyvvel együttesen lehet érvényesíteni.

Matrica
A matrica négyszög formájú, öntapadós és vízálló.
A matricán megtalálható a kikötőlánc logója és az évszám. A matricán és kiskönyvben látható évszámnak meg kell egyeznie. A matrica elhelyezése vitorlás hajók esetében, az árboc partról is jól látható részén engedélyezett. Motoros hajók esetében a matricát a hajó fartükrén kell elhelyezni.

Regisztrációs kiskönyv
A kiskönyvnek a hajó (vitorlás és motoros) fedélzetén kell lennie a szolgáltatás igénybevétele esetén.
Egy hajó, ha az anyakikötőjén kívül, de a kikötőláncon belül kíván kikötni, akkor a kikötést követően a regisztrációs kiskönyvet a hajólevéllel együtt, az adott kikötő kikötőmesterének át kell adnia, hogy a regisztráció megtörténhessen.

FIGYELEM: Amennyiben a matrica illetve a regisztrációs kiskönyv nincsenek a hajón (elveszett, otthon vagy a kocsiban maradt) esetleg sérült, nem olvasható, akkor a kedvezmények nem érvényesíthetőek!

A matrica és a regisztrációs kiskönyv másra nem ruházható át és csak együtt, adott évre érvényesek!

Köszönjük megtisztelő érdeklődést!

Jó szelet kívánunk!
 

Galéria